Vendégkönyv

A webhelyen telepített spamszűrő nem elérhető. A megadott működési szabályoknak megfelelően a probléma elhárításáig nem lehetséges új tartalmat beküldeni. Érdemes a beküldést újrapróbálni pár perc múlva.
Erzsebet Kibble

A VIAELYSIUM Kft. minden kedves dolgozojanak szivbol koszonjuk Edesanyank ozv. Gulyas Lajosne 2016 Julius 14-en tartott temetesen a figyelmes, szakszeru, meltosagteljes munkajukat. Koszonjuk a minden reszletre kiterjedo segitseguket a temetes elokeszitesehez is.
Koszonettel,
A Gyaszolo Csalad

Megnyugvást kívánunk!

Bukniczné Baukó Tünde

Köszönöm szépen, hogy ilyen színvonalas "megidézéssel" segítették azt, hogy ezen a napon méltóképpen emlékezhessünk drága, szeretett Édesanyámra.
Bukniczné Baukó Tünde
Szeged, 2014. 11. 01.

Megnyugvást kívánunk.

Smiri László

Kedves Gábor!
Ezúton fejezem ki családunk köszönetét a Via Elysium Kft-nek édesanyám, Smiri Lajosné gyászszertartásának bensőséges, méltóságteljes lebonyolításáért.
Figyelmes, együttérző, szakszerű, minden részletre odafigyelő segítséget kaptunk munkatársaidtól.
Köszönettel: Smiri László

Tisztelettel köszönöm,kollegáim nevében is.

Maléthné Bobály Ilona

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek a szakszerű és segítőkész munkájukért, amit a szüleim halálakor tanúsítottak. Köszönöm a színvonalas megemlékezést.Jó egészséget kívánok Önöknek az embert próbáló munkájukhoz.

Tisztelettel köszönjük.

Abelovszky László

Kedves Gábor!
Fájdalmas esemény után vagyunk. 2013. október 11-én eltemettük Édesapámat, Abelovszky Pált. 88 évet élt. Hálát adunk Istennek, hogy ennyi időt adott Neki közöttünk, mégis fáj a szívünk, azóta is Vele van a gondolatunk. Elvesztése nehéz terhe mellett keretük meg a Via Elysium Kft.-t. Együttérző, vigasztaló, csöppet sem tolakodó beszélgetésben kaptunk tájékoztatást a szolgáltatásaitokról, s fogadtuk el a teljes körű, az adminisztratív feladatokat is tartalmazó ajánlatotokat. A lelkünket érintő legnehezebb rész, a temetési szertartás is példaértékűen zajlott. Az evangélikus szertartást is szolgáló kegyeletes, hozzáértő, összehangolt, kulturált megjelenésű munkátok méltó keretet adott a búcsúzáshoz. Segítő, hozzáértő közreműködésetek megnyugvással töltött el bennünket, tisztességes búcsút vettünk szeretett Édespánktól.
Köszönjük továbbá a Halottak-napi temetői megemlékezést, mely a Tőletek megtapasztalt visszafogott profizmussal emlékezett meg az előző év elköszönőitől.
Köszönöm a családom, és az Édesapámat utolsó földi útjára kísérő gyászolók nevében is, munkátokra Isten áldását kérem.
Békéscsaba, 2013. november 3.
Abelovszky László

Köszönöm,hogy szavakba öntötted szolgálatunk hitvallását. Tisztelettel Győri Gábor

Körösiné Guth Magdolna

Tisztelt Szolgáltató!
Ezúton szeretném köszönetünket kifejezni (magam és családom nevében) a tegnap esti színvonalas és meghitt megemlékezéshez. Kívánok Önöknek további jó egészséget és kitartást, nehéz, de áldásos munkájukhoz. Az Önök segítsége nehéz napokban is sokat jelentett, a tegnap esti a fájdalmas, de mégis jóleső emlékezést segítette.
Üdvözlettel és tisztelettel: Körösiné Guth Magdolna és családja

Tisztelettel köszönjük, megnyugvást kívánunk.

Balázs Pálné

Köszönet a vetítésért , nagyon szépen volt összeválogatva a zene .Megható volt látni a közülünk távozók fényképeit,felfedezni ,hogy mégis csak ismertem akit a neve alapján nem tudtam azonosítani .Gratulálok , további jó munkát minden dolgozónak és jó egészséget .Még egyszer köszönöm.
Tisztelettel Balázs Pálné

Tisztelettel köszönjük.

Balázs Pálné

Tisztelt Győri Gábor úr!

Szeretnék köszönetet mondani,a gyászoló család nevében ,Önnek és munkatársainak a színvonalas szertartásért ,figyelmükért . Édesanyám Juhász Ádámné halálakor gyújtott mindenre kiterjedő tájékoztatást. Emberségük, figyelmességük, kulturált munkavégzésük példamutató értékű.
Jó egészséget kívánok önnek és munkatársainak.

Tisztelettel Balázs Pálné

Tisztelettel köszönöm,kolegáim nevében is.

Schäfer Andrásné

Tisztelt Győri Gábor Úr!

Ezúton szeretném köszönetem kifejezni – a családom nevében is – Önnek és Munkatársának azon a végzetes hajnalon nyújtott emberséges magatartásáért.
A gyászszertartást megelőző napokban történt segítőkészségük, tapintatuk példaértékű. Ebben a nehéz időszakban végzett teljeskörű ügyintézésükért hálás vagyok.
A búcsúztatáson tapasztalt fegyelmezett, kegyeletteljes szolgálatukat nagyra becsülöm.
Nehéz hivatásuk végzéséhez erőt és egészséget kívánok Önnek és Munkatársainak.
Tisztelettel: Schäfer Andrásné

Ezen elismerő szavak adnak erőt szolgálatunk végzéséhez. Tisztelettel köszönjük.

Tímár Györgyné

Tisztelt Győri Gábor Úr!
Elismerésem és köszönetem fejezem ki a családom nevében is Önnek és Munkatársainak, férjem Tímár György temetésén nyújtott magas színvonalú szolgálatukért.
Emberségük, figyelmességük, kulturált munkavégzésük példamutató értékű.
Kívánok Önnek és Munkatársainak erőt,egészséget.
Köszönettel. Tímár Györgyné

Tisztelettel köszönjük megtisztelő bizalmát, és hogy enyhíthettük fájdalmát.

Erzsebet Kibble

Tisztelt Gyori Gabor Ur!
Szeretnek koszonetet mondani a gyaszolo csalad neveben Onnek es Munkatarsainak Edesapam Gulyas Lajos temetesen nyujtott magas szinvonalu szolgaltatasukert, mindenre kiterjedo tapintatos figyelmessegukert, a szertartas meghittsegeert.
Tisztelettel: Erzsebet Kibble

Tisztelettel köszönjük.

Tóth Lászlóné

Tisztelt Győri Gábor Úr!

Hálás köszönetem és tiszteletem fejezem ki Önnek és Munkatársainak, édesanyám özvegy Debreczeni Istvánné gyászszertartásán ellátott magas színvonalú, meghitt, kegyeleti szolgálatukért.
Emberségük, tapintatuk és kulturált munkavégzésük nagyra becsülést érdemlő. Az Önök szolgáltatását ismerőseim körében nyugodt szívvel fogom ajánlani.
Kívánom, hogy ehhez a nehéz szolgálat végzéséhez adjon az Isten Önöknek sok erőt és egészséget.

Tisztelettel: Tóth Lászlóné
Békéscsaba

Tisztelettel köszönöm,kolegáim nevében is.

Babinszki Jánosné

Tisztelt Győri Gábor Úr!

Őszinte szívvel mondunk köszönetet Önnek és munkatársainak Bezdán Ferencné temetésének lebonyolításáért, együttérző, segítőkész magatartásukért, mindenre kiterjedő figyelmességükért.

Tisztelettel: Babinszki család

Köszönön,munkatársaim nevében is.

Sashalmi Ádámné

Tisztelt Győri Gábor Úr!

Ezúton szeretném hálás köszönetemet kifejezni, férjem Sashalmi Ádám temetésén nyújtott, mindenre kiterjedő, fegyelmezett és összehangolt szolgálatukért, amivel segítették, hogy férjemet az utolsó útjára elkísérjük.
Tisztelettel:
Sashalmi Ádámné

Köszönjük, igyekszünk méltók maradni megtisztelő bizalmukra.

Bagdi Lászlóné Budapest

Tisztelt Győri Gábor Úr!

Szeretnék köszönetet mondani családtagjaim, rokonaim, barátaim, ismerőseim nevében, Önnek és Munkatársainak Édesapám, Lanka László temetésén nyújtott , magas színvonalú szolgáltatásukért!

Tisztelettel:Bagdi Lászlóné Budapest

Köszönöm, megtiszteltetés volt.

Bereczki Lajosné

Tisztelt Temetkezési Kft!
Ezúton szeretnénk megköszönni az Önök magas színvonalú szolgáltatását, melyet szeretett családtagunk Balogh József temetésén nyújtottak.Köszönjük a búcsúszertartáson tanúsított figyelmüket, mellyel gyászunkat enyhíteni próbálták.
Munkájukhoz kitartást és sok sikert kívánva maradok tisztelettel
Bereczki Lajosné

Köszönöm, megtiszteltetés,hogy enyhíteni tudtuk fájdalmát.

Dr.Hantos Katalin

Tisztelt Győri Gábor Úr !
Elismerésem és köszönetem fejezem ki , Önnek és Munkatársainak, a tegnapi, Hantos Márton testvérem temetésén ellátott szolgálatukért. Emberségük, tapintatuk és rendkívül kultúrált munkavégzésük feledtette azt a fájdalmat, amit egyetlen testvérem elvesztése okozott. Ismerőseimnek mindenhol ajánlani fogom az Önök szolgáltatásait. Kívánok erőt és egészséget , és sok sok megelégedett ügyfelet cégüknek.
Tisztelettel:
Dr.Hantos Katalin

Nagyon szépen köszönöm e megtisztelő szavakat.

K László

Tisztelt szolgáltató!

Ezúton szeretném elismerésemet,nagyrabecsülésemet kifejezni az önök munkatársai iránt. N Roland temetésén nyújtott, meghitt, magas színvonalon lebonyolított szertartásért,amilyet ritkán lát az ember. Ha lehet ilyet mondani. Kívánom,hogy munkájukat még sokáig végezzék a hozzátartozok megelégedésére.Megnyugvás látni, szerettünk,barátunk,meghitt magas színvonalon lebonyolított utolsó útját.

Tisztelettel: K László Budapest

Danielisz Zoltán

Tisztelt Szolgáltató!

Cégem, a Kűhidi Stúdió Kft. nevében kívánok munkájukhoz jó egészséget és kitartó munkát. Weboldaluk informatív, dekoratív, kellő tájékoztatást nyújt a látogatók számára!

Üdvözlettel:

Danielisz Zoltán

Add guestbook entry